Den bedste nyhed du får i dag!
Ved du hvad nytteværdi betyder? Find ud af det herunder, og forstå hermed hvordan du kan bruge det til at tjene flere penge, ved at få andre til at udføre arbejde for dig!

Hverdagens pligter

Vi kender alle sammen til det med, at have pligter der skal overstås. Det er irriterende, og ofte tager det egentlig meget længere tid, end det burde, fordi man i bund og grund ikke gider eller måske ikke heeelt har kompetencerne til det.
Hvis der nu bare var en måde hvorpå man kunne få overstået sine pligter, og samtidig bruge sin tid på noget mere spændende! Her kommer den gode nyhed… Det er der! Denne måde hedder Workr – appen som kan redde din hverdag.

Ideologien bag Workr er ikke blot at gøre din hverdag nemmere. Det er også Workrs vision at sørge for, at du som forbruger udnytter dine kompetencer bedst muligt for dig selv, såvel som for andre.

Væk med “Gør det selv”

I Danmark er vi vokset op med “gør-det-selv” ideologien. Det vil Workr ændre på. For at forklare hvordan Workr vil udnytte forbrugerens kompetencer bedst muligt, tager vi udgangspunkt i nytteværdien af et udført stykke arbejde.

For eksempel hvis du som mekaniker skal have malet din carport, og går med overvejelser omkring hvorvidt du selv kan udføre arbejdet og om dette kan svare sig. Det kan f.eks. være at det er nødvendigt for dig at tage fri fra dit job som mekaniker i to dage for at udføre malearbejdet af carporten. Du vil derfor miste to dages arbejdsløn, hvilket derfor kan omformuleres til at du betaler for at male din egen carport.

Lad os sige du på to dage kunne tjene kr. 2.500 på dit arbejde som mekaniker. Så svarer dine to fridage til at du betaler dig selv kr. 2.500 for at udføre et arbejde… for dig selv vel at mærke.

Lad andre gøre arbejdet – tjen penge selv

Det er her, vi skal se på nytteværdien af det udførte stykke arbejde. Kunne det svare sig at få en anden person til at udføre arbejdet? En faglært såvel som ufaglært. Hvis du f.eks. opretter en opgave på Workr og den arbejdsløse maler, Peter fra længere nede af vejen, kontakter dig og siger at han gerne vil udføre arbejdet på én dag for kr. 1.700. Du vil på den måde kunne tage på arbejde som mekaniker, tjene dine kr. 2.500 og betale Peter de kr. 1.700. Du vil på baggrund af dette have ”tjent” kr. 800 for at lade en anden person udføre arbejdet for dig og på samme tid spare dig selv for besværet.

Del dette med glæde!

Leave a Comment