FAQ


Hos Workr® er det nødvendigt, at du overholder nyeste lovgivning inden for indberetning af din indkomst til SKAT. For at være sikker på hvilke regler der er gældende for din situation, henviser vi til SKAT.dk. Her vil det være muligt, at få svar på alle dine spørgsmål.
Du får med Workr en gratis samtale til rådighed pr. måned. På den måde kan du få konceptet bekræftet og samtidig få dit første månedlige stykke arbejde uden omkostninger til Workr. Hvis behovet er større end dette, vil du frit kunne åbne alle de ønskede samtaler med enten vores abonnement eller ved at åbne samtalerne enkeltvis.
For at sikre dig den bedst mulige kvalitet af det udførte arbejde, har vi implementeret et anmeldelse system. På den måde vil du selv kunne vælge hvor god en anmeldelse Workeren skal have, før du vil acceptere arbejdskraft derfra. Det er også muligt at læse andres anmeldelser af Workeren.
Det er ikke nødvendigt, at oprette en profil for at surfe rundt på Workr® og prøve de forskellige funktioner. Det er først når du skal have kontakt med andre Workrere eller tilbyde og efterspørge services, at det er nødvendigt med en profil. For at oprette en profil, skal du logge ind med dit Facebook-login. Dette giver derfor en større validitet af de respektive brugere.
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt, at benytte Workr® på hverken computer eller hjemmeside. Dette er dog under konstruktion og vil inden længe være muligt!
Formålet med registreringen er, at andre brugere på Workr® skal kunne kontakte dig med henblik på, at afdække om der er basis for at indgå en aftale omkring ansættelse eller brug af arbejdskraft. Således vil dine personoplysninger fra tid til anden blive videregivet til andre brugere. For yderligere information herom henvises til Workr® Persondatapolitik.
Selskabet træffer de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger. For yderligere information herom henvises til Workr® Persondatapolitik.
Ved brug af Workr® er det valgfrit hvilken betalingsmetode, parterne vælger at benytte. MobilePay, faktura eller anden form for overførsel. Workr® har intet med betalingerne at gøre, og tager derfor ingen procenter eller skjulte gebyrer. Al brug af Workr® er gratis!