Børn & Unge

Har du børn eller unge i hjemmet, og har brug for børnepasning, lektiehjælp eller undervisning, så kan vi hos Workr® hjælpe dig med at finde hjælp til dette.

Hos Workr® kan du finde privat børnepasning, lektiehjælp til gymnasiet og folkeskolen samt hjælp til undervisning efter behov. Dette kan både være med til at hjælpe dit barn, med at forbedre sig på faglige områder, som barnet eller du har svært ved, og derfor ikke kan hjælpe med. Derudover kan det være med til at skabe mere tid i en travl hverdag, da hjælpen giver tid til andre aktiviteter. Det kan dermed være en win.win for både dig og dine børn med lidt ekstra hjælp til hverdagen fra entusiastiske lektiehjælpere og babysittere fra dit lokale nærområde.

3 gode grund til hjælp med børnepasning og lektier

  1. Med lektiehjælp for dit barn lettere ved at klare skolen og faglige udfordringer
  2. Børnepasning kan være med til at give dig mere tid i hverdagen og samtidig være med til at give afveksling for barnet
  3. Få tid til oplevelser og plej forholdet til din partner, mens dine børn er i trygge hænder

Sådan finder du hjælp med Workr®

På Workr® kan du på to minutter oprette en annonce, hvor du beskriver den hjælp du ønsker i forbindelse med børnepasning, lektiehjælp eller undervisning. Herefter kontaktes du af lokale babysittere og lektiehjælpere, og sammen finder i en pris og aftale, som passer jer.

Betalingen foregår trygt og sikkert gennem WorkrPayTM. Pengene trækkes først fra din konto, når opgaven er udført tilfredsstillende.

Så hvorfor udskyde hjælpen, når det kan være til gavn for både dit barn/unge og dig, når du nemt, trygt og sikkert kan finde hjælpen med Workr®.

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her