Få hjælp til pasning af dyr

Står du og mangler hjælp til pasning af dyr, fordi du skal afsted på ferie, arbejdsrejse eller familiebesøg i den anden ende af landet, og ved du ikke, hvor du skal finde hjælp til dyrepasningen, så er du havnet det rette sted.

Lad være at sætte dine planer på pause, men søg i stedet sikker, nem og hurtig hjælp til pasning af dyr gennem Workr®, så du kan komme afsted på de oplevelser du ønsker. Dine dyr bliver passet i trygge hænder af lokale dyrepassere, så du med ro i sindet kan tage hjemmefra uden at skulle bekymre dig om dyrene derhjemme!

Derfor skal du vælge pasning af dyr hos Workr®

  1. Dine dyr passes af lokale dyrepassere, så du slipper for at skulle køre langt for at finde et internat
  2. Dine dyr passes i et trygt og sikkert hjem, mens du er afsted, så du ikke skal have dårlig samvittighed over at tage af sted
  3. Lad være at sætte dine planer på pause, fordi du har svært ved at få dine dyr passet, men find i stedet tryg, sikker og hurtig pasning af dyr gennem Workr®

Dyrepasning med Workr®

Hos Workr® kan du på få minutter oprette en annonce, hvor du beskriver den hjælp til pasning af dyr som du ønsker og passer til dine behov. Efter du har oprette annoncen byder lokale dyrepassere ind på din annonce med pasning af dyr, og sammen finder i en pris og løsning, som i begge er tilfredse med.

Betalingen for pasning af dyr sker nemt og sikkert gennem WorkrPayTM, og pengene trækkes først fra din konto, når dyrepasningen er udført tilfredsstillende. En af fordelene med pasning af dyr af lokale er, at du slipper for at skulle ud at køre lagt efter en pensionat, som kan passe dine dyr, og samtidig vil dit dyr være en del af et privat hjem, mens du er afsted.

Spring ud i livet og lav planer uden at skulle tage afsted fra dine dyr med dårlig samvittighed med tryg, sikker og nem pasning af dyr gennem Workr®.

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her