Få styr på haven og mere tid med privat havehjælp

Er græsset blevet langt, ukrudtet større end blomsterne og trænger hækken og buskene til at blive beskåret, men du vil gerne helst være fri for selv at skulle i gang med hele projektet på egen hånd? Så kan privat havehjælp være den rette løsning for dig! 

Med privat havehjælp gennem workr® kan du nemt, sikkert og hurtigt oprette en annonce, hvor du beskriver, hvilken type privat havehjælp du ønsker, så du ikke behøver at ordne hele haven på egen hånd.  Efter annoncen er oprettet bliver du kontaktet af lokale havehjælpere i dit område, hvorefter i sammen aftaler pris og tidspunkt for havehjælpen. Det kan dreje sig om alt fra hækkeklipning og trimning af buske til lugning af ukrudt i blomsterbedet – mulighederne er mange!

3 gode grunde til at få havehjælp

  1. Slip for at stå med alt besværet selv
  2. Få tid til det du synes er sjovt, vigtigt og giver dig glæde
  3. Vær klar til at nyde din have nemt og hurtigt

Find havehjælp med Workr®

Betalingen foregår med WorkrPayTM, hvor pengene først trækkes fra din konto, når arbejdet i haven er udført. Det er med til sikre dig og havehjælpen bedst muligt.

Udover at slippe for at stå med hele opgave selv, kan havehjælp være med til at give dig mere tid til de aktiviteter, du ønsker at bruge din fritid på fx familien, venner, fritidsaktiviteter og sport. Så slipper du for ’sure’ pligter, og kan i stedet bruge tiden på aktiviteter, der booster din glæde!

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her