Privat hundepasning – Tag afsted med god samvittighed

Har du planlagt en lækker ferie, weekendtur eller blot behov for at være væk hjemme fra nogle dage, men svært ved at finde hundepasning, så fortvivl ikke! Turen kan sagtens lade sig gøre uden du behøver at sende hunden på hundepension eller sætte sedler op i det lokale supermarked for at finde hjælp til hundepasning.

Hos Workr® bliver du nemt, sikkert og hurtig sat i forbindelse med lokale hundepassere, som gerne vil hjælpe med privat hundepasning. Så kan du med ro i sindet og god samvittighed tage af sted hjemmefra, mens hunden er i privat hundepasning hos en lokal hundepasser, og ikke blot er endnu et nummer i rækken på et hundepensionat.

Derfor skal du vælge privat hundepasning…

  1. Din hund er en del af et hjem, mens du er afsted hjemmefra.
  2. Slip for at bruge tid på at finde hundepasning, og bliv i stedet kontaktet af lokale hundepassere.
  3. Oplev de ferier og spændende ture du ønsker, mens din hund er i privat hundepasning.

Find hundepasning med Workr®

På Workr® opretter du på få minutter en gratis annonce, hvor du beskriver den type hundepasning du ønsker. Herefter kontaktes du af en lokal hundepasser, hvor i sammen bliver enige om, hvordan du ønsker privat hundepasning skal være samt en pris for pasningen.

Pengene for opgaven trækkes først fra din konto, når hundepasningen er klaret, og foregår nemt og sikkert over WorkrPayTM.

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her