Nem hjælp – Privat mekaniker

Vi kender det vidst allesammen, modkørende trafikkanter begynder at blinke af en i trafikken – åhh nej nu er der gået en forlygte igen. Eller displayet lyser op og fortæller, at det er tid til skift af olie eller måske vinteren/sommeren nærmer sig, og det er tid til skift af dæk. Måske er bilen begyndt at sige en sjov lyd, og du frygter allerede en stor regning fra en mekaniker på værkstedet i forbindelse med reparation af bilen…
Så er en privat mekaniker muligvis den rette løsningen for dig.

Står du og har brug for hjælp til skift fra vinter- til sommerdæk eller omvendt, skift af lygter, skift af olie eller brug for hjælp til reparation af bilen osv., men vil du helst være fri for at skulle køre på værksted? Så kan du få hjælp til reparation af bilen af en lokal mekaniker. Find en lokal mekaniker i dit nærområde med Workr®.

Hvorfor privat mekaniker?

  1. Få nem og hurtig hjælp uden nødvendigvis at skulle på værksted
  2. En lokal mekaniker hjælper dig, så mindre opgaver som skift af lygter og lignende går nemt og hurtigt.
  3. Slip for lange ventetider på værkstedet med en privat mekaniker nær dig

Find en lokal mekaniker med Workr®

Hos Workr® kan du nemt, sikkert og hurtigt finde en lokal mekaniker nær dig! Du skal blot bruge få minutter på at oprette en annonce på Workr®, hvor du beskriver den hjælp, du har behov for. Herefter vil en eller flere lokale mekanikere kontakte dig med tilbud på din annonce, og den hjælp du ønsker. Sammen bliver i enige om pris og tidspunkt for hjælpen.

Betalingen foregår sikkert og nemt med WorkrPayTM, og pengene vil først blive trukket fra din konto, når opgaven er fuldført – dermed sikres både dig og en privat mekaniker bedst muligt.

Slip for en tur på værkstedet, og find en lokal mekaniker nær dig og få fixet bilen, så du igen er godt kørende!

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her