Mad & Fest

Står du og skal holde fest, men synes du det er svært at overskue alle opgaverne. Der skal pyntes op, sættes op med lyd og lys, og hvem skal stå for madlavning og servering. Bare tanken om dette kan være med til at tage toppen af glæden ved at skulle holde festen.

Eller måske ønsker du bare at slippe for at stå med alt besværet i forbindelse med at afholde festen selv, så du kan nyde selskabet og være nærværende sammen med dine gæster i stedet for hele tiden at suse rundt for at holde styr på alle opgaverne selv.

Hos Workr® kan du få hjælp til at arrangere og afholde festen, så du slipper for at skulle stå for alle opgaverne selv, og i stedet kan bruge din energi på at nyde festen og selskabet. Det gælder alt fra bryllup, barnedåb, konfirmation og fødselsdage til sammenkomster med venner og familie.

3 grunde til at få hjælp til fest og mad

  1. Slip for at stå med alle opgaverne selv, så du ikke skal stresse op til og under festen
  2. Få mere tid sammen med dine gæster, så du kan være nærværende og nyde selskabet
  3. Skab den helt rigtige stemning med lys, lyd, pynt og mad med hjælp til dette udefra

Hjælp til Mad & Fest

Workr® hjælper dig med nemt, sikkert og hurtig at finde hjælp til mad og fest, så du ikke skal stå med alle opgaverne alene. På to minutter kan du oprette en annonce med en beskrivelse af den hjælp du ønsker, hvorefter lokale arbejdstagere byder ind på opgaven. Sammen bliver i enige om en pris for den hjælp du ønsker.

Betalingen for hjælpen til opgaverne sker sikkert over WorkrPayTM, hvor betalingen først trækkes fra din konto, når opgaven er udført.
Så lad være at udskyde eller frygte for besværet i forbindelse med madlavning og fest, men find i stedet nemt og hurtigt hjælp til opgaverne gennem Workr®.

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her