Montering & samling

Kender du følelsen af at have købt nye skabe til køkkenet, badeværelset eller soveværelset, møbler, spejle, billeder eller andet, og nu står du og skal have samlet og monteret det hele… Det er ikke lige det sjoveste eller det du er bedst til. Du vil egentlig helst være fri for at bruge en halv weekend på samling af skabe og opsætning af billeder.
Hvem siger, at man ikke kan slippe for det sure arbejde?

Slip for besværet med opsætning af billeder og spejle og montering af skabe, og få nem og god hjælp til arbejdet med Workr®. Så kan du i stedet bruge tiden på din familie, venner, sport eller fritidsinteresser og komme tilbage til et hjem, hvor arbejdet er klaret, så du kan nyde resultatet!

Ved at lade andre om montering og samling af skabe, møbler og så videre, er du sikker på, at det er gjort rigtigt fra starten, så du ikke senere skal bruge tid på at rette på fejl, som kan være vanskelig at rette op på.

Derfor er hjælp til montering & samling en god idé…

  1. Slip for besværet med montering og samling af ting til hjemmet
  2. Vær sikker på, at alt er samlet og monteret korrekt fra start, så det ikke skal gøres om
  3. Brug den ekstra tid du spare ved ikke at gøre arbejdet selv på familie, venner og fritidsinteresser

Hjælp til montering & samling – Workr®

Hos Workr® kan du nemt og hurtigt finde hjælp til montering og samling af stort set alt til hjemmet! Du skal blot oprette en annonce på Workr®, hvor du beskriver den hjælp til montering/samling du ønsker. Derefter kontaktes du af lokale arbejdstagere, som kan hjælpe dig med opgaven, og sammen aftaler i tidspunkt og pris for opgaven.

For at sikre dig og arbejdstager bedst muligt foregår betaling nemt og sikkert gennem WorkrPayTM. Pengene for arbejdet trækkes først fra din konto, når arbejdet er udført.

Så hvorfor bruge en weekend på opsætning af spejle og billeder og montering af skabe, når du i stedet kan bruge tiden på noget, der betyder noget for dig. Find hjælpen med Workr®, så får du mere tid til alt det sjove!

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her