sdsd

Rengøringshjælp – Savner du mere tid?

Privat rengøringshjælp, hvorfor nu det…? Kender du følelsen af, at det har været en lang uge med travlt på arbejde eller studiet, og du endelige kan tage fri i weekenden. Du kommer ind ad døren og kan se at rengøring i hjemmet er mere end trængende… Nullermændene under sofaen har efterhånden fået ben at gå på, lamperne trænger til en kærlig klud og krummerne omkring spisebordet kan ikke længere ignoreres. Du sukker ved tanken om at bruge weekenden på rengøring i hjemmet især, hvis du kan slippe for det med rengøringshjælp.

Du havde planlagt og set frem til, at weekenden skulle bruges på afslapning, fritidsaktiviteter eller tid med dine nærmeste inden en ny uge blæser afsted igen mandag, men rengøring i hjemmet kan simpelthen ikke udskydes længere. Måske det alligevel var noget med rengøringshjælp? Gør som andre og få privat rengøringshjælp, så du slipper for at bruge din fritid på sure pligter og rengøring i hjemmet.

Vidste du at …

  1. Hver fjerde dansker ser rengøring i hjemmet som en sur pligt
  2. Par, hvor rengøringen fylder mindre i hverdagen, har det bedre sammen
  3. 1 ud af 3 danskere oplever, at rengøring i hjemmet kan resultere i skænderier

Nem og hurtig hjælp til rengøring i hjemmet

Workr® kan hjælpe dig med at finde rengøringshjælp nemt, hurtigt og sikkert!
På kun to minutter kan du oprette en gratis annonce med rengøringshjælp, hvor du sammen med en lokal arbejdstager bliver enige om en pris for privat rengøringshjælp.
Pengene for opgaven bliver først trukket fra din konto efter opgaven er udført tilfredsstillende, hvilket foregår over WorkrPayTM helt uden gebyrer. Dette er med til at sikre både dig og arbejdstager.

  • Nemt og hurtigt!
  • Ingen gebyrer!
  • Få 5 uforpligtende tilbud!
Kom igang! Indsend din opgave her